Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ... ΦΟΡΤΟΥΝΗ


Ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη και πέτυχε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο μίλησε για τη νίκη του Θρύλου και δήλωσε ότι η ομάδα του μετά το γκολ του Αλμπέρτο Μποτία είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συμπεριφορά των αμυντικών στο πρώτο ημίχρονο: «Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω ότι δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο. Αμυντικά δεν ήμασταν κακοί. Παίξαμε επιθετικά με κάποιο ρίσκο στο πρώτο ημίχρονο κάτι που δεν ήταν απαραίτητο να γίνει. Από το γκολ και μετά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήμασταν πιο οργανωμένοι. Αμυντικά δεν πιστεύω ότι έγινε αυτό που είπατε, απλά επιθετικά είχαμε κάποιο ρίσκο που δεν έπρεπε. Γενικά ήμασταν οργανωμένοι στο παιχνίδι μας και δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο μας».

Για το τι περίμενε να δει μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων: «Πάντα περιμένουμε το καλύτερο από τα παιχνίδια μας όποτε και να γίνουν. Μετά από μία διακοπή τόσων ημερών υπάρχει μία αλλαγή όσον αφορά στην προετοιμασία λόγω της απουσίας ποδοσφαιριστών. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για εμάς, η προετοιμασία έγινε όπως έπρεπε. Εκείνο που είναι άσχημο για εμάς σήμερα είναι ότι δεν υπήρχε συνέχεια στο παιχνίδι. Έπρεπε να υπήρχε συνέχεια στην επίθεση για δημιουργία φάσεων. Εκείνο που δεν ήταν καλό ήταν ότι ρισκάραμε περισσότερο και δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο. Δεν νομίζω ότι κινδυνέψαμε. Αυτό που μετράει για εμάς είναι να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι».

Για το αν νίκες σαν τη σημερινή θα κάνουν τη διαφορά στη μάχη για τον τίτλο: «Η ομάδα που θα καταφέρει να έχει ομαλότητα στην πορεία θα είναι αυτή που θα πάρει το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε μία κανονική πορεία με εξαίρεση ένα παιχνίδι που χάσαμε το οποίο δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ήταν κάτι που συνέβη στο τελευταίο λεπτό. Εμείς έχουμε δείξει μία καλή εικόνα μέχρι τώρα. Έχουμε πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε, αλλά πρέπει να έχουμε ομαλότητα στη πορεία μας. Αυτή η νίκη μας αφήνει μία γλυκιά γεύση γιατί συνεχίζουμε τις νίκες».

Για την κατάσταση του Φορτούνη: «Σήμερα ξεκίνησε να προπονείται με τους ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός αποστολής. Γενικά πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση. Πάντως είναι καλά ο Φορτούνης».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :