Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΑΚΑΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού το Σάββατο (22/10/2016) και ώρα 18:00, αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο «Π. Καπαγέρωφ» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Δελακάς, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού προκειμένου να δώσει δυναμικό παρών και τη φετινή σεζόν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ξεκινάει μια ακόμα χρονιά με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή πορεία, φτάνοντας ως τον τελικό του Champions League αλλά αυτή τη φορά να κάνουμε αυτό το βήμα που απαιτείται για να πατήσουμε στην κορυφή. Στην προσπάθειά μας αυτή θα χρειαστούμε την υποστήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού ο οποίος μας στήριξε και την περσινή σεζόν και μας στηρίζει πάντα, όχι μόνο με την παρουσία του στο γήπεδο αλλά και με την ενίσχυση με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Τον περιμένουμε λοιπόν και το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :