Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... «ΚΛΕΙΔΙ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΙΛΑΝΟ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ!


Ο Βαγγέλης Μάντζαρης χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση με την Αρμάνι για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πως η ομάδα του Μιλάνο είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του Θρύλου στην συνέντευξη τύπου:

 «Είναι ένα δύσκολο ματς αυτό με την Αρμάνι Μιλάνο. Είναι όντως η καλύτερη Αρμάνι των τελευταίων ετών, όπως είπε και ο κόουτς. Έχει εξαιρετικούς παίκτες, έχει ποιότητα και ταλέντο, έχει βαθύ και γεμάτο ρόστερ.

 Όμως εμείς παίζουμε στο σπίτι μας, στο γήπεδο μας και θέλουμε να φτάσουμε σε μία ακόμη σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας. Έρχονται χωρίς άγχος και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους. Έδειξαν πόσο καλή ομάδα είναι καθώς νίκησαν στην Τουρκία την Νταρουσάφακα. 

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε περιθώρια. Έχουμε πει πως η σεζόν θα είναι δύσκολη, μεγάλη, απαιτητική και κουραστική, δεν υπάρχει δικαιολογία, αλλά και εμείς άνθρωποι είμαστε και όχι μηχανές, οπότε είναι λογικό να υπάρχει και κούραση.

Με την Λευκάδα χαλαρώσαμε στο τέλος, χάσαμε και το +16 που είχαμε προηγηθεί και αυτό δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Όμως κρατάμε το γεγονός πως δείξαμε αντίδραση στο τέλος, γυρνώντας το ματς από το -5. Είναι ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να το διατηρήσουμε στην ομάδα μας. 

Το "κλειδί" για να πάρουμε την νίκη είναι ο ρυθμός. Πρέπει να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να παίξουμε καλή άμυνα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :