Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤA ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!

Παράταση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στην έκδοση εισιτηρίων διαρκείας, αφού αρκετός κόσμος εξέφρασε την επιθυμία να γίνει κάτοχος μόνιμης θέσης στο "Γ.Καραϊσκάκης". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έπειτα από απαίτηση των φιλάθλων της ομάδας μας, ενημερώνει ότι θα επανεκκινήσει και θα συνεχίσει τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17! Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να κλείσουν θέση στο Ναό μας, για την τρέχουσα σεζόν, έχουν εκ νέου τη δυνατότητα να το κάνουν. 

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί και θα γίνεται καθημερινά -και ώρες 10:00-17:30- από το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς και από το ίντερνετ, μπαίνοντας στη διεύθυνση www.olympiacos.org. Παράλληλα, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να καλεί και στο τηλέφωνο 210-4800920, προκειμένου να λάβει πληροφορίες και κατευθύνσεις για την έκδοση του εισιτηρίου και να εξασφαλίσει έτσι το διαρκείας του! 

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ! 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :