Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Ο Γιώργος Αμανατίδης και ο Τάσος Πάντος επισκέφτηκαν το 17ο Δημοτικό Σχολείο στα Καμίνια.

Την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (3/10) τίμησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Αμανατίδης και κ. Τάσος Πάντος οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες στην Ακαδημία επισκέφτηκαν το 17ο Δημοτικό Σχολείο στα Καμίνια του Πειραιά για να μιλήσουν για την σημασία του αθλητισμού στα παιδιά.

Τους δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Δεστές, ο γυμναστής κ. Βεργόγιαννης και φυσικά τα εκατοντάδες παιδιά που ανυπομονούσαν για την επίσκεψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Ο κ. Γιώργος Αμανατίδης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την πρώτη ενασχόληση του με τον αθλητισμό τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Σας καλώ να είστε κοντά στον αθλητισμό. Μόνο καλά έχει να σας προσφέρει. Ο αθλητισμός δίνει ζωή. Εάν αγαπάτε τον αθλητισμό θα συνεχίσετε και θα φτάσετε ψηλά. Είστε τυχεροί γιατί έχετε εγκαταστάσεις για να γυμναστείτε κάτι που δεν είχαμε εμείς όταν ήμασταν στην ηλικία σας. Εδώ στα Καμίνια πρόσφατα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκης εγκαινίασε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο είναι γι’ όλους. Ο Ολυμπιακός έχει πολλές Σχολές Ποδοσφαίρου στις περιοχές του Πειραιά ενώ και ο Ερασιτέχνης με το μπάσκετ του συλλόγου μας έχουν πολλά τμήματα στα οποία μπορείτε να γνωρίσετε νέα αθλήματα και μέσα απ’ αυτή την διαδικασία να πλάσετε έναν δυνατό χαρακτήρα».

Από την πλευρά του ο κ. Τάσος Πάντος ρώτησε τα παιδιά πως αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό και αφού άκουσε τις απαντήσεις τόνισε: «Βλέπω ότι το επίπεδο είναι πολύ καλό εδώ. Το μήνυμα που ήρθαμε να περάσουμε είναι να έρθετε στον αθλητισμό. Πρώτα στον αθλητισμό και εάν έχετε δυνάμεις και ταλέντο και μετά στον πρωταθλητισμό. Τόσο εγώ όσο και ο κ. Αμανατίδης κερδίσαμε πολλά από τον αθλητισμό αλλά δουλέψαμε και πολύ σκληρά. Εγώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είχα μια μπάλα στα πόδια και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει κάποιος ήταν μια μπάλα ή μια φανέλα. Όπως πολύ σωστά είπατε και εσείς παιδιά ο αθλητισμός είναι υγεία, φτιάχνει ωραίο σώμα, είναι διασκέδαση και ψυχαγωγία. Ειδικά το ποδόσφαιρο που είναι ομαδικό άθλημα βάζει τα παιδιά στην διαδικασία να δουλεύουν ως ομάδα και στις άλλες δραστηριότητες τους και να βοηθούν τους άλλους. Πρέπει να μάθετε να είστε ομάδα. Είδατε τι κατάφερε η εθνική μας στο Euro 2004. Ήταν ομάδα και τα κατάφερε».

Οι δυο εκπρόσωποι της Ακαδημίας του Ολυμπιακού δέχτηκαν δεκάδες ερωτήσεις από τα παιδιά και τους δασκάλους ενώ μοίρασαν και αφίσες της ομάδας του Ολυμπιακού με τις υπογραφές τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :