Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΠΛΗΡΩΣΕ... ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ο ΑΠΟΕΛ!


Με χρηματικό πρόστιμο ύψους... 50.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την UEFA ο ΑΠΟΕΛ, για πανό πολιτικού περιεχομένου που ανάρτησαν οι οπαδοί του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του Europa League στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ομάδα μας καλείται να πληρώσει βαρύ πρόστιμο για τις ενέργειες μεμονωμένων ατόμων που δεν αντιλαμβάνονται ότι το να παρουσιάζουν πανό με απαγορευμένο περιεχόμενο στις κερκίδες, είναι καταδικαστικό για τον ΑΠΟΕΛ και δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να πληρώσει πρόστιμο €50,000 για την συγκεκριμένη ενέργεια.

Αν θέλουν κάποιοι να εκφράζουν τα πολιτικά τους πιστεύω ας το κάνουν εκτός των σταδίων.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου ατόμου και επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα της δικαιώματα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :