Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!


Η αθλήτρια του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού κατέκτησε την 1η θέση σε Τουρνουά της Σλοβενίας και πέρασε στην ομάδα επίλεκτων για Εuroproject της E.T.T.U.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου στο τελευταίο προπονητικό καμπ επιλογής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που ολοκληρώθηκε χτες στο Ότοτσεκ της Σλοβενίας. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού κατέκτησε την 1η θέση στο εσωτερικό τουρνουά και πέρασε αυτόματα στην ομάδα επιλέκτων για το Εuroproject της E.T.T.U.! Η 12χρονη αθλήτρια του Ολυμπιακού που βρίσκεται εδώ και καιρό στο αναπτυξιακό Eurotalents U-15 project , αποτελεί πλέον μέλος των επίλεκτων μαζί με άλλα 23 αγόρια και κορίτσια, που ήδη έχουν επιλεγεί. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση της πρωταθλήτριας Ελλάδας του απλού παγκορασίδων. Στο Τουρνουά των κοριτσιών, που έγινε με το σύστημα «ένας προς όλους» η αριστερόχειρας πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία. Με απολογισμό 9 νίκες και μόλις 1 ήττα σε 10 αγώνες κατέκτησε την πρωτιά. Ενώ ακόμα και η μοναδική της ήττα ήταν οριακή με 3-2 σετ και 11-9 (από Ιταλίδα αθλήτρια, που τελικά βγήκε 4η). Τη 2η θέση πήρε η Λόρα Κέιμ από τη Γερμανία, ενώ 3η κατετάγη η Πορτογαλίδα Πατρίτσια Σάντος. Η Παπαδημητρίου ξεπέρασε τις δύο αθλήτριες με 3-1 και 3-0 σετ αντίστοιχα και ήταν η μόνη με 1 ήττα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :