Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ... Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ!»


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Εθνικής Κύπρου, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι η νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού αποτελεί οδηγό για την Κύπρο ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα και χτύπησε... καμπανάκι για την ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ.Σιαμπουλλής:

Για το παιχνίδι της Παρασκευής: 

«Περιμένουμε το παιχνίδι με ανυπομονησία και ξέρουμε πόσο ιδιαίτερο είναι για τις δύο ομάδες. Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο χώρες που έχουν πάρα πολλά κοινά, αλλά το παιχνίδι είναι άλλη υπόθεση. Θέλουμε βαθμολογικό κέρδος από το ματς και ελπίζουμε να τα πάμε καλά». 

Για τον αν μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι η νίκη του ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη: 

«Η νίκη του ΑΠΟΕΛ, λειτουργεί προειδοποιητικά για περισσότερο για την Ελλάδα. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικούς αγώνες. Δεν επηρεάζει το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ τη δική μας εθνική. Είναι διαφορετικά παιχνίδια, άλλοι ποδοσφαιριστές. Περισσότερο καμπανάκι για την Ελλάδα ήταν αυτό, αφού πλέον δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Ελλάδα να μας υποτιμήσει». 

Για το παιχνίδι της Κύπρου κόντρα στο Βέλγιο: 

«Το Βέλγιο είναι η πιο ταλαντούχα ομάδα του ομίλου. Έχουν κάποια θέματα, αλλά τα ξεπερνούν με το νέο τους προπονητή. Είναι διαφορετική η ομάδα σε σχέση με την εποχή του Βίλμοτς. Πλέον υπάρχει ομαδικό πνεύμα και όχι απλά το περίσιο ταλέντο των ποδοσφαιριστών. Θα είναι έκπληξη για μένα, αν δεν τερματίσει πρώτη στον όμιλο μας». 

Για την εθνική Ελλάδας:

 «Έχουμε παρακολουθήσει τους αγώνες της Ελλάδας, ξέρουμε πως λειτουργεί και έχουμε επίγνωση. Είναι μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Την Ελλάδα δεν την υποτιμούμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Οι παίκτες μας πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη. Ξέρουμε πως να κερδίζουμε εκτός έδρας. Η ομάδα μας έχει κάνει μεγάλα διπλά στην προηγούμενη διοργάνωση και ελπίζουμε να το κάνουμε και τώρα. Οι παίκτες μας είναι ρεαλιστές, ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί και γνωρίζουν ότι πρέπει να κάνουν μια υπέρβαση. Αλλά το πιστεύουν και είναι αισιόδοξοι». 

Για τη συμμετοχή του Πιέρρου Σωτηρίου: 

«Θα είναι σίγουρα ο Πιέρρος στην αποστολή. Αν χρειαστεί στο παιχνίδι θα είναι σε θέση να παίξει». 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :