Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Ο ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ


Ο Μάνος Μανουσέλης αναλύει στο "novasports.gr" όλες τις ομάδες της Euroleague, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη και κάνει τις προβλέψεις του για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Για τον Ολυμπιακό είπε:

Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός κράτησε τον κορμό που πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος, αλλά δεν έκανε τίποτα σπουδαίο στην Ευρωλίγκα. Η προσθήκη του Γκριν θα κάνει πιο ήρεμους τους πάντες στο ΣΕΦ όταν ξεκουράζεται ο Σπανούλης, αλλά ο Αμερικανός σκόρερ θα πρέπει να παίξει και μαζί με τον αρχηγό των ερυθρολεύκων. Επειδή οι δύο παίκτες έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά η συνύπαρξη τους ειδικά στο επίπεδο της Ευρωλίγκα θα είναι μια διαδικασία που θα χρειαστεί χρόνο, ενώ παράλληλα δεν θα πρέπει να χαθεί ο Χάκετ που έδειξε και πέρυσι ότι είναι κεφάλαιο για την ομάδα!

Το δεύτερο θέμα που θα φανεί στην πράξη αν θα πάει όπως επιθυμεί ο Σφαιρόπουλος είναι η κάλυψη του Πρίντεζη στο τέσσερα από τους Παπαπέτρου και Αγραβάνη, ενώ ερωτηματικό είναι και το πότε θα επιστρέψει ο Γιανγκ στο επίπεδο που ήταν αθλητικά πριν τραυματιστεί.

Τα καλά νέα για τους ερυθρόλευκους είναι ότι τόσο ο Λοτζέσκι που ταλαιπωρήθηκε πέρυσι με την υγεία του, όσο και ο Παπανικολάου που είχε χάσει τον ρυθμό του λόγω της πολύμηνης αποχής του είναι πλέον καλά. Επίσης ο Μπιρτς είναι φοβερός αθλητής – «πολυεργαλείο» που θα καλύψει την απώλεια του Χάντερ.

Ο κόουτς έχει εμφανίσει στα φιλικά μια ομάδα πεινασμένη για διάκριση, με ενθουσιασμό και νέες ιδέες στην επίθεση, με τον Σπανούλη να δίνει έμφαση στον δημιουργικό του ρόλο και γενικά τον Ολυμπιακό να αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :