Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΔΥΣΚΟΛΟ!


Με την ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές απόψε (19:45, ΕΡΤ1) στο ΣΕΦ, μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ματς με την τούρκικη ομάδα, βέβαια, αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο και θα πρέπει οι ερυθρόλευκοι να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι την πρώτη φετινή ήττα, έστω και σε φιλικό οι πρωταθλητές την έκαναν από την... Εφές, στο τουρνουά που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Οι ερυθρόλευκοι, όμως, από τότε έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ, έχουν «δέσει» σαν ομάδα και πλέον είναι έτοιμοι να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα. Η ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης πείσμωσε τους πρωταθλητές και η νίκη κόντρα στην Εφές είναι... μονόδρομος.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα έχει και τη βοήθεια χιλιάδων οπαδών της, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΣΕΦ και θα βοηθήσουν τον Θρύλο να φτάσει στη νίκη.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :