Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΕΦΕΣ, ΓΙΑΝΓΚ ΚΑΙ... ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφού... ανέλυσε την αυριανή (20/10-19:45) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές, σχολίασε και την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές για την 2η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκτός από την ανάλυση του αντιπάλου αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη και στην κατάσταση του Πάτρικ Γιανγκ.

Αναλυτικά:

Για την Αναντολού Εφές: «Είνα το πρώτο εντός έδρας φετινό παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην πρώτη αγωνιστική θέλουμε να μπούμε με το δεξί στους αγώνες στην έδρα μας. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο που το καλοκαίρι ενισχύθηκε. Εχει δείξει στοιχεία πολύ καλού επιθετικού μπάσκετ κι έχει μία πλειάδα παικτών που μπορεί να σε σκοτώσει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τους βγάλουμε από το παιχνίδι τους. Είναι ομάδα ρυθμού. Πρέπει να δείξουμε μαχητικό πνεύμα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να διασφαλίσουμε την έδρα μας. Πιστεύω πως με τον έκτο παίκτη, τον κόσμο θα μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αντίπαλο».

Για το διαζύγιο Παναθηναϊκού με Πεδουλάκη: «Δεν είναι ωραίο να φεύγουν οι προπονητές. Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή. Κάποιο ρητό στις ΗΠΑ λέει πως όταν υπογράφεις το συμβόλαιό σου, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυσή σου. Αυτό τα λέει όλα».

Για την κατάσταση του Πάτρικ Γιανγκ: «Ο Πάτρικ είναι κάθε μέρα και καλύτερος, είναι υγιής και το πόδι του σε άριστη κατάσταση. Ακόμη δεν έχει την ειδική φυσική κατάσταση που χρειάζεται για να μπορεί να προσφέρει μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο μικρό διάστημα που αγωνίζεται μας βοηθάει αρκετά. Σε λίγες εβδομάδες θα είναι στο 100%, είναι κάτι που θα αποκτήσει μέσα από τη διαδικασία των παιχνιδιών. Και τώρα προσφέρει, αλλά δεν μπορεί να το κάνει για μεγάλο χρονικό διαστημα στο ματς».

Για το φιλικό στο Ηράκλειο με την Εφές: «Εϊχαμε παίξει πολύ άσχημα, μας είχε εγκλωβίσει με το γρήγορο παιχνίδι της η Εφές και είχαμε χάσει δίκαια. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού όλων στην ομάδα βρίσκεται ως επιπλέον κίνητρο εκείνη η ήττα. Οι ομάδες έχουν αλλάξει αρκετά από τότε και της Εφές της αρέσει να παίζει πιο γρήγορα και πιο δημιουργικά. Έχει αδυναμίες φυσικά τις οποίες θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε και όπως καταλαβαίνετε δε θα ήθελα να ανφέρω τώρα».

Για την ξεκούραση: «Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για ρεπό. Ακόμη είναι αρχή και σίγουρα η ανάγκη να... καθαρίσουν οι παίκτες το μυαλό τους θα γίνει πιο επιτακτική σε λίγο καιρό. Λογικά θα θυσιάσουμε κάποιες προπονήσεις για να ξεκουραστούν πνευματικά οι παίκτες».

Για το σημείο που θέλει να φορμαριστεί η ομάδα: «Η διοργάνωση είναι καινούρια ως προς τον τρόπο διεξαγωγής. Οι προπονήσεις θα είναι λιγότερες και ουσιαστικά μέσα από τους αγώνες θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να έχουμε συνέπεια στην πρώτη φάση και να μπούμε στα playoffs. Από εκεί και πέρα τα δύο pick στην απόδοσή μας τα θέλουμε στα playoffs της Euroleague και στους τελικούς του πρωταθλήματος και το Final 4, στο οποίο ελπίζουμε να είμαστε».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :