Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

«ΠΕΤΑΕΙ» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!


Ανεβασμένος ψυχολογικά εμφανίζεται ο Κώστας Φορτούνης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, μέσω της οποίας έδειξε το περυσινό (καλό του) πρόσωπο.

Ο διεθνή μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε εμφάνιση που θύμισε αυτές της περυσινής αγωνιστικής περιόδου που ήταν ο MVP των ερυθρόλευκων και φάνηκε πόσο την είχε ανάγκη από την εικόνα του μετά το ματς. Ο Φορτούνης εμφανίζεται ανανεωμένος και πολύ... κεφάτος και φαίνεται πως έπιασε τόπο η δουλειά που έκανε στις προπονήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ υποστηρίζει, όπως φάνηκε και σε πρόσφατες δηλώσεις του, ότι είναι ο ίδιος παίκτης. Αλλά παραδέχεται ότι πέρασε δύσκολη περίοδο.

Παράλληλα, ικανοποιημένος είναι και ο Πάουλο Μπέντο, που έχει στη διάθεσή του ένα δυνατό «όπλο» και εκ του αποτελέσματος μπορεί να νιώθει δικαιωμένος από τον τρόπο που... χειρίστηκε το θέμα. Ο Φορτούνης πλέον έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του μετά τα ματς της Εθνικής κόντρα σε Κύπρο και Εσθονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :