Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ... ΠΑΝΙΩΝΙΟ


Την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στρέφουν από σήμερα στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με το παιχνίδι στην Αστάνα.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, μετά και το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Πάουλο Μπέντο, λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η προπόνηση των ερυθρόλευκων είναι προγραμματισμένη το απόγευμα και για τους πρωταθλητές αποτελεί προτεραιότητα η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μπορεί να ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με την Αστάνα στο Καζακστάν, το οποίο έχει αρκετές... ιδιαιτερότητες, όμως και αυτό στην Πλατεία έχει τις δικές του. Πρώτα από όλα οι «κυανέρυθροι» έχουν μπει δυναμικά στη φετινή σεζόν και δείχνουν ομάδα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Κάτι που ξέρει καλά ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος αυτές τις μέρες έχει 14 παίκτες στη διάθεσή του και οι διεθνείς θα επιστρέψουν την Πέμπτη, γεγονός που σημαίνει πως η ομάδα θα πάει με μόλις μία προπόνηση να αντιμετωπίσει τους Νεοσμυρνιώτες.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στον Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος αναμένεται σήμερα να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :