Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ... ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Μια ακόμα μεταγραφική… βόμβα είναι έτοιμη να πυροδοτήσει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία ετοιμάζεται να ντύσει στα ερυθρόλευκα την Ζωή Δημητράκου, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr".

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και ανακοινωθεί η μεταγραφή, ο Ολυμπιακός θα έχει βάλει στο ρόστερ του μια σπουδαία παίκτρια, η οποία αναμφίβολα είναι η καλύτερη Ελληνίδα φόργουορντ.

Η έμπειρη παίκτρια, η οποία στην αρχή της φετινής σεζόν έπαιξε στο WNBA με τη φανέλα των Washington Mystics, το περασμένο καλοκαίρι είχε αποφασίσει να... αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ωστόσο, βρίσκεται μόλις στα 29 της και όπως είναι φυσικό δεν είναι εύκολο να πει… "αντίο" στα παρκέ.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να πείσει την Ζωή Δημητράκου να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας της Ελένης Καπογιάννη σε Ελλάδα και Eurocup.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές πλέον βρίσκονται στην τελική ευθεία, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να ανακοινωθεί η απόκτησή της σπουδαίας Ζωής Δημητράκου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :