Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ...


Στο... κάκιστο δεύτερο ημίχρονο που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός απέδωσε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων δήλωσε ότι στο πρώτο μέρος ο Θρύλος έκανε ένα μυαλωμένο παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο... έδωσε την ευκαιρία στην ισπανική ομάδα να πάρει πολλά επιθετικά ριμπάουντ και να πετύχει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό.

Στη συνέχεια ο "Παπ" επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και πρέπει πάντα όλοι οι παίκτες να δίνουν τη ψυχή τους και να παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα μυαλωμένο παιχνίδι, που δεν συνεχίσαμε στο δεύτερο, στο οποίο κάναμε αρκετά λάθη. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Οι αντίπαλοί μας είχαν 1 επιθετικό ριμπάουντ στο πρώτο και 9 στο δεύτερο. Δεχθήκαμε τουλάχιστον 10-12 πόντους στο τραζίσιον και γενικά χάσαμε την ισορροπία μας. Δεν είναι σωστό ένα παιχνίδι που είναι στους 10 πόντους να τελειώνει στους 18. Πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο τέλος».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχασε το παιχνίδι από την άμυνα ή την επίθεση: «Σίγουρα φταίει και η επίθεσή μας. Εχω και εγώ μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Η άμυνά μας ήταν γενικά καλή. Πονούσαμε μόνο στο αμυντικό ριμπάουντ. Όταν βάζεις 65 πόντους εδώ μέσα δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Είναι μια ομάδα, που ξέρει να παίζει με τον κόσμο της και βγάζει πολύ ενέργεια. Πρέπει να είσαι αποδοτικός και στην επίθεση. Λάθη έγιναν και στις δύο πλευρές του γηπέδου και μοιραία άνοιξε η διαφορά. Τώρα, πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να δούμε τι πήγε άσχημα για να μην ξαναπαρουσιαστεί αυτή η εικόνα. Εχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Ερωτηθείς για το αν και σε ποιο βαθμό μπορεί να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός, απάντησε: «Δεν είμαι καλός στους αριθμούς, έχουμε ανθρώπους που είναι καλοί στα στατιστικά. Εγώ αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έχουμε να ανέβουμε πολλά σκαλιά ακόμα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Πρέπει να παλεύουμε και να δίνουμε τη ψυχή μας. Δεν υπάρχει πλέον πρώτος γύρος για να προσαρμοστούμε. Το ξέρουμε αυτό και πρέπει να βελτιωθούμε. Εχουμε δείξει δείγματα και στην προπόνηση. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟ και την Εφές: «Σίγουρα θα υπάρχει ένα κομμάτι ξεκούρασης. Κοιτάμε πλέον τον αγώνα με τον ΠΑΟ. Δεν μας ενδιαφέρει ο αγώνας με την Εφές. Αυτό που μας απασχολεί είναι ο αγώνας με τον ΠΑΟ και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :