Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ Ο ΟΜΑΡ!


Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά από σχεδόν 6 μήνες επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε από την προπαραμονή του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον Μάιο.

Ο Ομάρ χειρουργήθηκε στον αστράγαλο από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, στο Κατάρ, ακολουθώντας και ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη των γιατρών.

Ο Νορβηγός μπακ του Θρύλου προπονείτε εδώ και μια εβδομάδα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, βγάζοντας όλο το πρόγραμμα χωρίς καμία ενόχληση στο σημείου του τραυματισμού του.

Ο Πάουλο Μπέντο θέλει η επάνοδος του παίκτη να είναι... ομαλή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και για αυτόν το λόγο θα προτιμηθεί να προφυλαχθεί από τον αγώνες με Πανιώνιο, Αστάνα και ΠΑΟΚ.

Η μεγάλη επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί, υπολογίζεται για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά, στις 26 Οκτωβρίου.

Ο παίκτης,βέβαια, πάνω στον ενθουσιασμό του, υποστήριξε ότι αν του ζητηθεί θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε να αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο... αλλά δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :