Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!


Μετά από αποχή 1,5 χρόνου λόγω τραυματισμού, ο Έλληνας πρωταθλητής επανήλθε δυναμικά τερματίζοντας στη 2η θέση σε διεθνή αγώνα στην Ιταλία.

Εντυπωσιακή επανεμφάνιση του Αιμίλιου Παπαθανασίου σε μεγάλο διεθνές αγώνα της κατηγορίας Star. Πέρασε 1,5 χρόνος από τότε που ο Έλληνας πρωταθλητής είχε τραυματιστεί στην Ιταλία (έπεσε το σκάφος από τον γερανό πάνω του) και αναγκαστικά απείχε από την αγωνιστική δραστηριότητα. Τώρα ο Παπαθανασίου συνήλθε και αποφάσισε να ξανατρέξει σε μια σειρά αγώνων πάλι στην Ιταλία.Έτσι, στον πρώτο από αυτούς που έγινε στη λίμνη Γκάρντα και ήταν για το κύπελλο Ιταλίας με την ονομασία “Star Regatta Best Win” ο Αιμίλιος Παπαθανασίου με τον Αντώνη Τσότρα πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.

Μετά από 6 ιστιοδρομίες και σε σύνολο 15 σκαφών ισοβάθμισαν στην πρώτη θέση με το σκάφος του Ιταλού Ολυμπιονίκη Μπεναμάτι (πλήρωμα ο Α. Αμπροσίνι) στους 12 βαθμούς και στην γενική βαθμολογία κατέλαβαν την 2η θέση. Ακολούθησαν οι επίσης Ιταλοί Ντ. Λεαρντίνι-Σ.Μαζάρκι με 13 βαθμούς.

Σε κάθε περίπτωση και μετά από τόση μεγάλη αποχή η εικόνα του ελληνικού σκάφους ήταν πολύ καλή.

Ο επόμενος αγώνας των Ελλήνων ιστιοπλόων θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βιαρέτζιο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :