Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι μίλησε στο τέλος μια μεγάλη ομάδα και σημασία έχει η νίκη, ανεξαρτήτως απόδοσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής μέσος του Θρύλου:


«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι για εμάς και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Ωστόσο εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη ακόμα και όταν δεν είμαστε τόσο καλοί και αυτό έχει σημασία στο τέλος, να νικάς ακόμη κι όταν δεν είσαι τόσο καλός. Ίσως ήμασταν και κάπως κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό σίγουρα μας επηρέασε.

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα, αν εξαιρέσουμε τη μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του ΠΑΟΚ, υπερείχαμε και τελικά δικαιωθήκαμε παίρνοντας τη νίκη. Γνωρίζουμε καλά τον ΠΑΟΚ, ξέραμε ότι θα μας περιμένει στο μισό γήπεδο με σκοπό να βγει στην κόντρα με αντεπιθέσεις, είναι πολύ καλή ομάδα σε αυτό το στιλ παιχνιδιού, με γρήγορους ποδοσφαιριστές που μας δημιούργησαν προβλήματα.

Το σημαντικό είναι ότι στο τέλος μίλησε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, και επαναλαμβάνω ότι αυτό που μετράει είναι να παίρνεις τη νίκη, ανεξαρτήτως απόδοσης».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :