Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΟΥΛ : ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...


Ο Σέρχιο Γιουλ εξήρε την ομαδική δουλειά που έκανε η Ρεάλ και τόνισε με νόημα... «Κάναμε απλώς το πρώτο βήμα...»

Μπορεί το +18 να δείχνει... εύκολη επικράτηση, αλλά μόνο τέτοια δεν ήταν αυτή της Ρεάλ απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως παραδέχθηκε και ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος σταμάτησε στους 22 πόντους (15 στην πρώτη περίοδο!)

«Πολλά πράγματα με κάνουν να αισθάνομαι καλά στο παρκέ. Έχω αυτοπεποίθηση και δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Η εκτίμηση που λαμβάνω από τον κόσμο και η εμπιστοσύνη από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, με βοηθούν εξίσου για να αποδίδω καλά. Προσπαθώ κάθε φορά να δίνω τα πάντα στο παρκέ και να παρουσιάζομαι όσο το δυνατόν καλύτερος. Κάποιες φορές είσαι σε καλή μέρα, κάποιες άλλες όχι, αλλά αυτό που μετράει είναι να μπορείς να βοηθάς την ομάδα να νικά. 

Πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε στην Ευρωλίγκα με νίκη, γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο, αφού ο Ολυμπιακός είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Κάναμε απλώς το πρώτο βήμα, έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο...», τόνισε σχετικά ο Ισπανός γκαρντ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :