Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ... ΓΙΑΝΓΚ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Με τον Πάτρικ Γιανγκ ο οποίος κρίθηκε... έτοιμος από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο θα ταξιδέψει το απόγευμα ο Ολυμπιακός για την Μαδρίτη, ενόψει της αυριανής πρεμιέρας της Ευρωλίγκας κόντρα στην Ρεάλ.

Στην αποστολή των ερυθρόλευκων που αναχωρεί στις 16:05 για την Μαδρίτη, ενόψει του αυριανού (12/10, 22:00) αγώνα με την Ρεάλ για την ιστορική πρεμιέρα της Ευρωλίγκας στη νέα της μορφή, συμπεριελήφθηκε ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος προπονήθηκε για τρίτη συνεχόμενη μέρα σήμερα το πρωί με την ομάδα, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως την βαριάς μορφής ιγμορίτιδα που τον ταλαιπώρησε και θα είναι στην δωδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ασφαλώς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δύσκολα θα του δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής (αφού δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό), αλλά δεν αποκλείεται να μπει στη... μάχη για 5 με 8 λεπτά κόντρα στην πλήρη φροντ λάιν της Ρεάλ.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε ο Βασίλης Τολιόπουλος για να πάρει τη θέση του ο Γιανγκ, ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον προσαγωγό και ο Πάρης Μαραγκός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, θα φτάσουν στη Μαδρίτη και θα πάνε κατευθείαν για ξεκούραση στο ξενοδοχείο, ενώ αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο χαλάρωμα στην έδρα της Ρεάλ, «Barclaycard Center», όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :