Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ Ο... ΜΟΝΤΕΣΤΟ


Στις λύσεις που έχουν προταθεί στην εποχή... Μπέντο στον Ολυμπιακό, είναι να μπει δίπλα του Έλληνας βοηθός που να ξέρει καλά την ομάδα και φυσικά την ελληνική πραγματικότητα.

Μέσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ακούστηκε ακόμα και αυτό του Τάσου Μητρόπουλου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Είναι μία σκέψη ή εάν θέλετε μία... πρόθεση υπό την έννοια βέβαια πως ο Πάουλο Μπέντο θα συνεχίσει στο πάγκο του Ολυμπιακού και μετά το ματς με την ΑΕΚ. Να έχει δηλαδή δίπλα του έναν Έλληνα συνεργάτη που να ξέρει καλά όμως πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα αλλά και την πραγματικότητα του εγχώριού μας πρωταθλήματος.

Από την άλλη στον Ολυμπιακό φαίνεται να υπάρχουν παράπονα και για τον Φρανσουά Μοντέστο και τον ρόλο του. Και για τους χειρισμούς του στο κομμάτι του προπονητή στην μετά Σίλβα εποχή αλλά και στο πόστο του και στο ότι θα έπρεπε να βοηθάει πιο πολύ σε διάφορους τομείς την ομάδα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :