Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ»! *ΗΧΗΤΙΚΟ*


Σε φουλ …αγωνιστικούς ρυθμούς κινήθηκε σήμερα η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Κανάλι 1 του Πειραιά. Με όλες τις ομάδες του συλλόγου να βρίσκονται σε αγωνιστική δράση, με επίσημα και φιλικά παιχνίδια, η θεματολογία της «Μεγάλης μου αγάπης» περιελάμβανε ρεπορτάζ από τους αγώνες αλλά και τηλεφωνικές δηλώσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών.
Λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα μίλησαν από την Τουρκία στην εκπομπή ο Team manager της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Νίκος Κατσιούρας, η Στέλλα Χριστοδούλου και η Αρέτα Κονόμη για την πρωτιά στο διεθνές τουρνουά που συμμετείχαν στην Μπούρσα. Επίσης, στη «Μεγάλη μου αγάπη» φιλοξενήθηκαν ο αρχηγός της ομάδας πόλο ανδρών, Βαγγέλης Δελακάς ο οποίος μετέφερε τις εντυπώσεις του από το τουρνουά του Μονακό και ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Ντίμα Φιλίποφ, που τόνισε πως είναι πολλά δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα για την ομάδα.

Τα βασικότερα σημεία των δηλώσεων στη σημερινή εκπομπή….

Νίκος Κατσιούρας (Team manager βόλεϊ γυναικών): «Κάθε χρόνο πιο δυνατή η ομάδα»

«Ηρθαμε στη Μπούρσα να παίξουμε τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, καθώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα επί ελληνικού εδάφους. Νικώντας στο πρώτο παιχνίδι την τουρκική ομαδα, που πέρσι ήταν στα ημιτελικά του τσάλεντζ καπ και πρόπερσι το είχε κατακτήσει, μας άνοιξε η όρεξη. Ακολούθησε η δεύτερη νίκη επί της ρώσικης ομάδας και το θέσαμε ως στόχο. Τελικώς το καταφέραμε κάνοντας μάλιστα η ομάδα δύο τεράστιες ανατροπές.

Η φιλοξενία ήταν άψογη. Το μελανό σημείο της διοργάνωσης αφορούσε στους κανονισμούς. Πριν την έναρξη των αγώνων ρωτήσαμε με ποιους κανονισμούς θα γίνουν οι αγώνες. Μας είπαν με τους διεθνείς κανονισμούς. Όμως πριν την τελευταία αγωνιστική το άλλαξαν για να αποκτήσει πλεονέκτημα η Μπούρσα, καθώς εμείς είχαμε δύο νίκες στο τάι μπρέικ. Επειδή όμως υπάρχει Θεός, η Μπούρσα έχασε το τελευταίο ματς κι επικράτησε δικαιοσύνη.

Η ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια διατηρεί το βασικό της κορμό. Έναν κορμό από σπουδαίες Ελληνίδες παίκτριες. Η Διοίκηση ενισχύει το ρόστερ κάθε χρόνο με μία, δύο προσθήκες, ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί. Εφέτος, μάλιστα, κάναμε μόλις μία αλλαγή στις ξένες. Έτσι με τις μεταγραφές της Χίπε και της Τσίμα η ομάδα έγινε καλύτερη. Ο κ. Κοβάτσεβιτς έμεινε να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του και η προετοιμασία βαδίζει πολύ καλά. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα που φέραμε στην Μπούρσα».


Στέλλα Χριστοδούλου (βολεϊμπολίστρια): «Έχουμε το μέταλλο του νικητή»

«Η ομάδα έχει αποκτήσει το μέταλλο του νικητή. Ήρθαμε στην Τουρκία για να δώσουμε μία σειρά πολύ δυνατών φιλικών αγώνων. Ξεκινήσαμε καλά και παιχνίδι με παιχνίδι, συνεχίσαμε να παίζουμε όλο και καλύτερα. Το σημαντικότερο δεν είναι η πρωτιά, αλλά πως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Σε δύο ματς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν τα παρατήσαμε, κάναμε τις ανατροπές και ολοκληρώσαμε αήττητες το τουρνουά. Με κάθε νίκη, άνοιγε περισσότερο η όρεξή μας. Είδαμε ότι το επίπεδό μας είναι πολύ κοντά σε αυτές τις ομάδες και πως μπορούμε να τις κοιτάξουμε κατάματα. Είμαστε ενθουσιασμένες που μπορέσαμε να κατακτήσουμε την πρωτιά σε ένα τόσο δυνατό διεθνές τουρνουά. Η ομάδα, τα τελευταία χρόνια, κρατά το βασικό κορμό της. Έτσι κερδίζει σε ομοιογένεια. Εφέτος ήρθαν μόνο δύο κορίτσια. Δύο πολύ δυνατές προσθήκες που μας ανεβάζουν ακόμη ένα επίπεδο. Επίσης, γνωρίζουμε καλά τι ζητάει ο προπονητής μας. Έτσι, θα είμαστε έτοιμες πιο γρήγορα σε σχέση με άλλες χρονιές».

Αρέτα Κονόμη(βολεϊμπολίστρια): «Βασικό συστατικό της επιτυχίας το άριστο κλίμα στην ομάδα»

«Ήταν μια δυνατή εμπειρία αυτό το διεθνές τουρνουά. Χαίρομαι πολύ που η Διοίκηση μας δίνει τη δυνατότητα να παίζουμε τόσο δυνατά ματς τα οποία θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της χρονιάς, στα επίσημα παιχνίδια. Μυστικό είναι το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουμε στο τάραφλεξ. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να μας βοηθήσει με τον τρόπο που ξέρει και μας αρέσει, τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις. Εκτός από το νταμπλ η Ευρώπη αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στόχο».

Βαγγέλης Δελακάς (πολίστας): «Τιμητικό που είμαστε στη ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο»

«Υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον για το τουρνουά του Μονακό καθώς οι διοργανωτές είχαν κάνει μία μεγάλη διαφημιστική καμπανιά. Αγωνιστικά, είναι αυτονόητο πως ήταν πολύ δυνατά τα παιχνίδια. Στο γκρουπ των πρωταθλητών, συμμετείχαμε οι τρεις από τις έξι ομάδες του περσινού φάιναλ 6 της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός, η Γιουγκ και η Προ Ρεκο, συν την Σπαντάου που είναι μία αξιόλογη γερμανική ομάδα. Είναι τιμητικό που συγκαταλεγόμαστε στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο και θέλουμε να μείνουμε για πολλά χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Είμαστε στην αρχή και έχουμε νέους συμπαίκτες. Θα πρέπει να μάθουν τα συστήματα μας και γενικότερα χρειάζεται ένα εύλογο διάστημα για να μάθουν το παιχνίδι μας και εμείς τον τρόπο με τον οποίο παίζουν αυτοί.
Αυτό που είδαμε στο Μονακό είναι πως χρειαζόμαστε δουλειά ανασταλτικά. Η περσινή χρονιά ήταν επιτυχημένη λόγω και της πολύ καλής άμυνας μας. Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα. Έχουμε και την ποιότητα αλλά και την εμπειρία να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα. Θα βοηθήσουν και τα επόμενα φιλικά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Το σημαντικό ήταν πως από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι. Εύχομαι πρώτα απ όλα υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου και σε όλους τους αθλητές. Όλοι ξέρουμε πως δύναμή μας είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Θέλουμε να τους έχουμε και εφέτος στο πλευρό μας, να μας ακολουθούν όπου παίζουμε. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους ξανακάνουμε υπερήφανους. Να διατηρηθούμε στην κορυφή του ελληνικού πόλο και στην Ευρώπη να φτάσουμε στο μεγάλο μας στόχο».

Ντίμα Φιλίποφ (βολεϊμπολίστας): «Ο κόσμος είναι η δύναμή μας»

«Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία. Επιστρέφουν σήμερα οι διεθνείς, θα κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση και το βλέμμα μας είναι στραμμένο στα ματς του Λιγκ Καπ στη Χαλκίδα. Στο τουρνουά του Νόβισαντ θέλαμε να πάρουμε μία άτυπη ρεβάνς από τη Βοϊβοντίνα για την ήττα στην Κύπρο και το καταφέραμε. Παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ. Σίγουρα χρειάζεται να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα, ώστε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν γνωρίζω που είναι το ταβάνι της εφετινής ομάδας. Σίγουρα είναι πάρα πολύ ψηλά. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Είναι πολλά για τον Ολυμπιακό δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Εμείς θα δώσουμε όχι απλά το 100 τοις 100, αλλά πολύ περισσότερο για να επιστρέψει το πρωτάθλημα στον Πειραιά. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές της περιόδου».

* Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» μεταδίδεται κάθε Δευτέρα (10:30 πμ - 12:00) είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα η Γενική Αρχηγός του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο είναι ηχογραφημένη η σημερινή εκπομπή.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :