Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δήμος Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης τίμησαν τους Ολυμπιονίκες Λευτέρη Πετρούνια, Σπύρο Γιαννιώτη, Παναγιώτη Μάντη για τις επιδόσεις τους στους Ολυμπιακού Αγώνες του Ρίο, αλλά και τον σπουδαίο προπονητή Νίκο Γέμελο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του Δήμου Πειραιά, ανακοίνωσε ότι σύντομα θα γίνουν σπουδαία αθλητικά έργα στον Πειραιά,όπως ένα κλειστό κολυμβητήριο, το οποίο έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τόσο ο Πειραιάς όσο και ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


Για την βράβευση των Ολυμπιονικών:


«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας να βραβεύσουμε τους αθλητές μας που ανήκουν στον ολυμπιακό. Και ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο προπονητής του Νίκος Γέμελος. Αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που προέρχονται από τον Πειραιά ή από άλλους συλλόγους του Πειραιά. Νιώθουμε περήφανοι και θέλουμε να χαρούμε ακόμα περισσότερες νίκες και διακρίσεις. Θέλουμε τα παιδιά του Πειραιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό όσο περισσότερο γίνεται. Για άλλη μια φορά δίνω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά αυτά. Μας έκαναν περήφανους. Το έχουμε ανάγκη αυτό. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και ό,τι καλύτερο στο μέλλον».

Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πειραιά:


«Έχουμε ήδη κάνει πολλά αναφορικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχουμε φτιάξει γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, έχουμε επισκευάσει κλειστά γυμναστήρια και σε λίγο καιρό θα μπορούμε να ανακοινώσουμε ορισμένα ακόμα μεγαλύτερα πράγματα για τον Πειραιά. Πράγματα όπως ένα κλειστό κολυμβητήριο που το έχει ανάγκη η πόλη και ο Σύλλογός μας».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS