Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ



Την Τετάρτη βγαίνουν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη την προσεχή αγωνιστική.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει το ωράριο πώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η οποία θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 20:30.

Στο πλαίσιο αυτό η προπώληση θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 12/10/2016 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως τις 20:00.

Την Πέμπτη το ωράριο θα είναι το ίδιο, ενώ την Παρασκευή το εκδοτήριο θα ανοίξει στις 10:00 και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 20:00.

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ θα ανοίξει και το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 2: 10 ευρώ/ παιδικό 5 ευρώ

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρες 4 και 7: 20 ευρώ/παιδικό 5 ευρώ

Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ

Θύρα 5/6 β: 50 ευρώ

VVIP: 70 ευρώ.

Για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και ο αριθμός ΑΜΚΑ.

Το Σάββατο προστατεύουμε το γήπεδό μας, μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια και βοηθάμε την ομάδα μας να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :