Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ... ΑΠΙΘΑΝΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΛΙΝΟ!


Το ενδεχόμενο επιστροφής του Λεάντρο Σαλίνο στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο είναι... ανοιχτό, αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Το ζήτημα επιστροφής του Βραζιλιάνου αμυντικού στο Λιμάνι είχε τεθεί από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά.. δεν προχώρησε. Εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι πιθανό να εξεταστεί εκ νέου αυτό το ενδεχόμενο, αν και υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο 31χρονος άσος θα έχει συμπληρώσει τότε πάνω από έξι μήνες... απραξίας, αφού έχει να παίξει σε ματς από τον τελικό Κυπέλλου, στις 17 Μαΐου, ενώ, ως γνωστόν, καλύπτει θέση ξένου και αυτή τη στιγμή οι πέντε θέσεις είναι... καπαρωμένες από Ιντέγε, Σεμπά, Βιάνα, Καρντόσο και Πάρντο.

Πάντως επειδή πρόκειται για μια μεταγραφή με μικρό κόστος και κανένα ρίσκο, από την στιγμή που γνωρίζει άριστα την ομάδα, αλλά και επειδή ο Σαλίνο περίμενε τον Ολυμπιακό μέχρι τα τέλη της μεταγραφικής περιόδου απορρίπτοντας προτάσεις που είχε από Βραζιλία και Πορτογαλία, δεν πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωσή του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :