Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΑΣΤΑΝΑ ΜΕ... ΛΕΑΛΙ!


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αστάνα (Πέμπτη 20/10, 22:05) για την 3η αγωνιστική του Europa League.

O Πάουλο Μπέντο αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ τον Νικόλα Λεάλι, αφού έχει επιλεγεί ο Ιταλός τερματοφύλακας να αγωνίζεται σε Ευρώπη και κύπελλο αντί του Στέφανου Καπίνο.

Για το χώρο της άμυνας ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Φιγκέιρας, Μποτία και Ντα Κόστα, ενώ για το αριστερό άκρο υπολογίζεται ο Ντε Λα Μπέγια, αν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αλλιώς και πάλι Ρέτσος.

Στο χώρο του κέντρου σίγουρος θεωρείτε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ενώ και  ο Κώστας Φορτούνης προορίζεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει βασικός ο Μπράουν Ιντέγε. 

Ερωτηματικά υπάρχουν σε τρεις θέσεις του σχήματος και πιο συγκεκριμένα στον παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς, αλλά και στα άκρα της επίθεσης... Τον πρώτο λόγο  πάντως έχουν οι Μάρτινς, Ελιονούσι και Σεμπά.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :