Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ : ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΣΙΜΟ...


Περισσότερο χρόνο για να... «δέσουν» μεταξύ τους χρειάζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού όπως τόνισε ο Νίκος Τσιαντάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Άργησαν να έρθουν οι παίκτες και δεν υπάρχει δέσιμο. Χρειάζεται χρόνος για να δεθούν μεταξύ τους», είπε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου.

Ο Νίκος Τσιαντάκης επεσήμανε τον λόγο για τον οποίο ο Ολυμπιακός δεν είναι στο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδό αυτή την χρονική στιγμή. Ωστόσο υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι εάν κάνουν μια εμφάνιση λίγο καλύτερη από το ματς με τον ΑΠΟΕΛ θα μπορέσουν να νικήσουν την ΑΕΚ.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Νίκου Τσιαντάκη:

-Για τον εφετινό Ολυμπιακό:

«Αυτή την στιγμή δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει να είναι. Πρέπει να είναι καλύτερος, δεν έχει κάνει ανάλογο ξεκίνημα και δεν είναι ο ίδιος με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν υπάρχει σταθερότητα. Άργησαν να έρθουν οι παίκτες και δεν υπάρχει δέσιμο. Χρειάζεται χρόνος να έρθει το δέσιμο μεταξύ τους και να πάρουν περισσότερα παιχνίδια».

-Για την κριτική που ασκείται στον Μπέντο:

«Δεν πρέπει ο προπονητής να κρίνεται τόσο νωρίς. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Τουλάχιστον έναν χρόνο πρέπει να μείνει για να δείξει πράγματα».

-Αν ξεχωρίζει παίκτες από τον εφετινό Ολυμπιακό:

«Υπάρχουν καλοί παίκτες. Πέρσι ο Φορτούνης έκανε πάρα πολύ καλή χρονιά. Από όσους έχουν έρθει ο Μάριν είναι καλός και έχει δείξει στοιχεία. Γνωρίζουμε την αξία του Καρντόσο και οι άλλοι που ήρθαν ήταν καλοί. Πρέπει να δείξουμε όμως υπομονή για όλους τους παίκτες».

-Για την πίεση που ασκεί ο κόσμος του Ολυμπιακού:

«Είναι θέμα χαρακτήρα. Χρειάζεται να έχεις εκτός από ταλέντο αλλά και έναν δυνατό χαρακτήρα»

-Για το σημερινό ματς:

«Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος από τα προηγούμενα ματς. Το κοινό θα δώσει ώθηση. Βλέπω όμως ότι ο Ολυμπιακός σήμερα να έχει καλύτερο πρόσωπο και να νικήσει. Γιατί και στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Δεν έπρεπε να χάσει. Εάν κάνει μια εμφάνιση λίγο καλύτερη θα μπορέσει να πάρει τη νίκη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :