Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΤΟΜΙΤΣ : ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ...


Απογοητευμένος περισσότερο με την τελική διαφορά και όχι τόσο με την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μίλαν Τόμιτς.

Οι πολλές ευκαιρίες που έχασε ο Ολυμπιακός για να μείνει στο παιχνίδι, ήταν αυτές που του... κόστισαν την ήττα από τη Ρεάλ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος τόνισε πως το τελικό σκορ αδικεί την εικόνα των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς :

Για το αν φοβήθηκε το ματς ο Ολυμπιακός όταν πέρασε μπροστά στο σκορ: «Δεν φοβηθήκαμε. Αλλά, όταν παίζεις στη Μαδρίτη και φεύγεις στον αιφνιδιασμό και δεν πετυχαίνεις καλάθι. Όταν είσαι στους 8 πόντους και χάνεις λέι απ… Σε έναν αιφνιδιασμό που κάναμε λάθος πάσα και όταν ένα τρίποντο μπαινοβγαίνει… Δύσκολα χτυπάς εδώ τη Ρεάλ. Είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Επίσης, κάναμε κάποια φάουλ και δίναμε εύκολους πόντους χωρίς λόγο από βολές. Άρα, αν τα μαζέψουμε όλα αυτά, δεν μπορείς να νικήσεις. Θέλει συνέχεια και συγκέντρωση για 40 λεπτά για να πάρεις τη νίκη εδώ. Χάσαμε, αλλά πιστεύω πως το σκορ αδικεί τη ομάδα. Δεν παύει όμως να σημαίνει ότι δεν θα μιλήσουμε γι’ αυτό. Γιατί έπρεπε να τελειώναμε το παιχνίδι με μικρότερη διαφορά, γιατί παίζει ρόλο».

Για τους νέους παίκτες: «Ο Γιανγκ ήταν αρκετά καλός στο παιχνίδι και ήταν κέρδος που έπαιξε για εμάς και με δυνατούς αντιπάλους στη ρακέτα. Και ο Μπιρτς στάθηκε καλά. Ο Έρικ πήρε προσπάθειες, δεν μπήκαν, αλλά θα είναι καλύτερος στη συνέχεια».

Για την τιμή που του έκανε η Ευρωλίγκα: «Είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Τους ευχαριστώ για την τιμή. Είναι ωραίο να είναι στην Ευρωλίγκα για 16 χρόνια και ήταν κάτι συγκινητικό γιατί είδα φίλους και αντιπάλους».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Η ψυχολογία δεν χάθηκε μετά την ήττα. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προετοιμαστούμε. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό όλα πάνε στην άκρη και πρέπει να είσαι έτοιμος για να δώσεις αυτό το παιχνίδι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :