Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ... ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ!


Ξεκινάει από το Κερατσίνι ο Θρύλος!
Η ώρα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων έφτασε για την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία την Κυριακή (9/10) αντιμετωπίζει τον Φάρο Κερατσινίου στο πλαίσιο της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Όπως αναφέρει το «Osfp.gr», η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19:30 στο «Π. Νικολαϊδης» στο Κερατσίνι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2016-2017 στο οποίο στόχος είναι η νίκη-πρόκριση.

 Η προετοιμασία των νταμπλούχων ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με προπόνηση που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας υπό τις οδηγίες της Ελένης Καπογιάννη, η οποία υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών πλην της Ερλάνα Λάρκινς (αναμένεται τη Δευτέρα 10/10 η άφιξή της στη χώρα μας) και της Λινέττα Κάιζερ (θα ενσωματωθεί σε περίπου 10 ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα). 

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Φάρο Κερατσινίου αποτελούν οι: Nατάσα Γκοτζή, Εύη Σταμάτη, Μαριρόζα Μπόνη, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Πέλυ Παπαμιχαήλ, Τάνια Χαλιβέρα, Λικέντρα Τζόνσον, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Στέλλα Φουράκη, Κατερίνα Μπαρτόνοβα, Αφροδίτη Κοσμά, Στέλλα Καλτσίδου
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :