Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Αποφασισμένος να πετύχει μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα το απόγευμα (19:30, NS2) αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με την ψυχολογία στα... ύψη, καθώς προέρχονται από 5 συνεχόμενες νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις. Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και έχουν πετύχει εντυπωσιακές νίκες, σήμερα στο Περιστέρι θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να διευρύνουν το σερί τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει... προειδοποιήσει τους παίκτες του για τις δυσκολίες που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση και άπαντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου ο Θρύλος να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το παιχνίδι, όπως έκαναν και στα προηγούμενα παιχνίδια και θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν την 6η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :