Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΘΑ... ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΕΝΤΟ


Ο Πάουλο Μπέντο θα συζητήσει με τους παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και κυρίως με αυτούς που έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος και στα ματς των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει από σήμερα (Δευτέρα) σε ρυθμούς... προετοιμασίας για το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι ο Μπέντο θα κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Θρύλου και οι αποφάσεις του Πορτογάλου τεχνικού θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την κουβέντα που θα κάνει τις επόμενες μέρες με τους διεθνείς παίκτες του.

Ο Πάουλο Μπέντο θα κουβεντιάσει με τους ερυθρόλευκους που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και κυρίως με αυτούς που έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος και στα ματς του Ολυμπιακού, όπως για παράδειγμα ο Μιλιβόγεβιτς και ο Ιντέγε.

Από τις συζητήσεις λοιπόν που θα έχει ο Πορτογάλος με κάποιους παίκτες του θα εξαρτηθεί και ο... αριθμός των αλλαγών που θα πραγματοποιήσει ο Μπέντο στη Νέα Σμύρνη, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να έχει φυσικά στο μυαλό του και τα πολύ σημαντικά ματς που ακολουθούν, με Αστάνα για το Γιουρόπα Λιγκ και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :