Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΕΦΕΣ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ


Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέλυσε την αυριανή (20/10) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές για την 2η αγωνιστική της Euroleague.

O διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη δυσκολία που κρύβει το ματς με την τουρκική ομάδα καθώς επίσης και την ανάγκη να βγάλουν από το μυαλό τους τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 25 πόντους διαφορά.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναλυτικά ανέφερε:

Για το ματς με την Εφές: «Κάναμε μία καλή νίκη με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη, αλλά και να την ξεχάσουμε. Καλούμαστε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην Ευρωλίγκα, η οποία μετά την ήττα στη Μαδρίτη θα είναι πολύ σημαντική. Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Θέλουμε να χτυπήσουμε την Εφές με την στήριξη του κόσμου και με το υψηλού ρυθμού μπάσκετ που παίζουμε στο γήπεδο μας. Παράλληλα, πρέπει να κλείσουμε τους παίκτες κλειδιά της Εφές».

Για τα πράγματα που πρέπει να κάνουν διαφορετικά σε σχέση με το ματς στη Μαδρίτη πριν μία εβδομάδα: «Με την Ρεάλ δεν κάναμε τόσο κακό παιχνίδι. Αδικηθήκαμε από το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να πάμε περισσότερο στα ριμπάουντ και να έχουμε περισσότερους πόντους στο τρανζίσιον, όπως συνέβη με τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι με την Εφές στο φιλικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε περισσότερο».

Για το νέο τρόπο διεξαγωγής: «Σίγουρα η αποθεραπεία είναι πολύ σημαντική με τον τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκας, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Δουλειά μας είναι. Είχαμε δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και να είμαστε πάλι φρέσκοι. Αλλοι ξυπνούν στις 6:00 και πηγαίνουν στην δουλειά τους. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :