Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κορασίδες της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ολυμπιακού και επικράτησαν με το ευρύ 81-24 των Κυρίαρχων Παλαιάς Κοκκινιάς εκτός έδρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΝΑ.

Όπως παρουσιάζει το "osfp.gr"...

Οι «ερυθρόλευκες» έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και ήταν καταπληκτικές σε άμυνα και επίθεση συνεχίζοντας εντυπωσιακά την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Κορασίδες συνεχίζονται το ερχόμενο Σάββατο (29/10) με αναμέτρηση κόντρα στον Προφήτη Ηλία στο ΣΕΦ.

Δεκάλεπτα: 3-23, 11-40, 18-69, 24-81

Κυρίαρχοι (Σταθάκη, Πάσχος): Κατσαρού, Χάλαρη, Πρίφτη, Κιούση, Γλανόγλου, Τσουμάνη, Χαιντερλάρι, Γεωργακάκη, Γκιονικάι, Καραμπολλάι, Χαροπούλου, Μουργέλα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρθα Αργυρίου): Ψαθάκη, Πράππα, Τσιβουράκη, Τζανόγλου, Πετρίδου, Αγγελή, Ντούλα, Σταμοπούλου, Λυκοπούλου, Καλογρίδη

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :