Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ


Την άποψή του για το σκηνικό της αλλαγής του Φορτούνη στο Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ, αλλά και την πίεση που ασκείται στον Πάουλο Μπέντο, εξέφρασε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια άτυχη στιγμή. Κατά την άποψή μου, ήταν λάθος σε εκείνη τη χρονική στιγμή να βγει ο Μάριν που ήταν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες του Ολυμπιακού. Και ο Φορτούνης ήταν καλός, αν σκεφτεί κανείς τα παιχνίδια που δεν έπαιξε. Τη στιγμή που η πινακίδα σηκώθηκε, ο Μάριν ήταν ο καλύτερος παίκτης, γι’ αυτό υπήρχε και η αντίδραση του κόσμου.

Ο Μπέντο έκανε λάθος και το κατάλαβε. Πρέπει να μπεις στο σκεπτικό του προπονητή. Τώρα λέει ότι είχε πρόβλημα στο πόδι ο Φορτούνης. Πρέπει πάντα να το σκέφτεσαι, δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του προπονητή και τι σκέφτεται από μια κίνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την πίεση που ασκείται πλέον στον Μπέντο, απάντησε: «Νομίζω ότι οι προπονητές τέτοιου επιπέδου τρέφονται από την πίεση. Για να μη νιώθεις πίεση όταν είσαι στον Ολυμπιακό, πρέπει να είσαι αναίσθητος. Αυτό που πρέπει να περάσει προς τα έξω είναι ότι δεν υπάρχει πίεση, ότι κάνει σωστά τη δουλειά του και στους παίκτες του να τους πει “εγώ σας πιστεύω, είχατε ένα ωραίο σύνολο, παρουσιάσατε ωραία εικόνα στο γήπεδο και το αποτέλεσμα ήταν πλασματικό. Η Κυριακή είναι κοντά για να δοθεί η καλύτερη απάντηση”.

Όπως μας έλεγε και ο Ότο στην Εθνική, “δεν με νοιάζει τι λέτε πριν και μετά από το παιχνίδι, με νοιάζει τι θα γίνει στο ματς”. Στην Ελλάδα αγαπάμε τις νίκες, δυστυχώς. Ο Ολυμπιακός είναι μια καινούργια ομάδα, είναι καινούργιος και ο προπονητής. Χρειάζεται τον χρόνο του να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και την κουλτούρα, να μάθει καλύτερα τους παίκτες του. Είναι ένας προπονητής που πριν από τον Σάντος ήταν στην Εθνική Πορτογαλίας. Δεν μπορούμε να λέμε μετά από ένα παιχνίδι ότι θα φύγει. Χρειάζεται στήριξη. Στήριξέ τον και θα δικαιωθείς. Χρειάζεται χρόνος, πάντως».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :