Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΡΟΣΤΕΡ, ΚΑΠΙΝΟ ΚΑΙ... ΛΕΑΛΙ!


Στο πλούσιο ρόστερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός, καθώς η ομάδα διαθέτει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές τεράστιας αξίας.

Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, όλοι οι παίκτες πρέπει να παλεύουν καθημερινά, προκειμένου να μπουν στην 18άδα και από εκεί και πέρα να βρουν μια θέση στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι:

Για το γεγονός ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει πολλές και ποιοτικές επιλογές σε κάθε θέση: «Υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός. Είναι ένα γεμάτο ρόστερ με παίκτες τεράστιας άξιας. Πρέπει καθημερινά να κυνηγάμε μια θέση στην 18αδα αρχικά και από εκεί και περά να έρθει μια θέση στην 11άδα»

Για τη συνεργασία του με τον Καπίνο και τον Λεάλι: «Είναι πολύ ευχάριστη και στο παρελθόν είχα ευχάριστες συνεργασίες. Είμαστε συνομήλικοι με τα παιδιά, έχουμε εξαιρετική συνεργασία και όλα βαίνουν καλώς»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :