Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΒΛΑΧΟΣ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μετά την νίκη στο φιλικό με την Σπαντάου δήλωσε στο "osfp.gr" ,πως η ομάδα θα γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι.


Αναλυτικά:


«Ξεκινήσαμε τη χρονιά από αυτό το τουρνουά. Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η ομάδα αγωνίστηκε  σε  διαφορετικό ρυθμό στο τελευταίο ματς με τη Σπαντάου και ακολουθούσε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. 


Το συμπέρασμα είναι ότι χρειαζόμαστε παιχνίδια ώστε μέσα από αυτά να αφομοιώσουμε την τακτική και το πώς θέλουμε να παίξουμε βρίσκοντας αγωνιστικό ρυθμό. Ελπίζουμε ότι μέχρι να ξεκινήσει το Champions League να καταφέρουμε να κάνουμε ορισμένα παιχνίδια ή προετοιμασία με κάποια άλλη ομάδα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι.  



Οι νέοι παίκτες έδειξαν αμέσως ότι μπορούν να βοηθήσουν, αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να καταλάβουν τα συστήματα μας και τι θέλουμε να κάνουμε».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :