Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Η... «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» ΤΟΥ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ!


Μεγάλη ταλαιπωρία για τον Ντα Κόστα, ο οποίος λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική του ομάδα, πολύ δύσκολα θα... δώσει το παρών στο ματς με τον Πανιώνιο.

Αυτά έχουν τα ταξίδια στην Αφρική. Πολλές ώρες στα αεροπλάνα, αρκετές ώρες αναμονής στα αεροδρόμια λόγω των ανταποκρίσεων των πτήσεων και κυρίως παιχνίδια σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες (υψηλές θερμοκρασίες). Για παράδειγμα ο Μαροκινός στόπερ του Ολυμπιακού πήγε στην πατρίδα του και αμέσως του ήρθε ο… καύσωνας στο πρόσωπο. Συνάντησε θερμοκρασίες γύρω στους 35 βαθμούς!

Το κακό με τον στόπερ των ερυθρόλευκων όμως είναι άλλο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr". Ο Μπέντο τον έχει στο μυαλό του για έναν εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών των πρωταθλητών Ελλάδας.

Για το παιχνίδι της 15ης Οκτωβρίου με τον Πανιώνιο θα πρέπει όμως να τον ξεχάσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Το Μαρόκο φιλοξενείται το Σάββατο στην Γκαμπόν και ο Ντα Κόστα θα είναι βασικός. Οι υποχρεώσεις του όμως δεν σταματούν εκεί. Την Τρίτη φιλοξενεί η Εθνική του στο Μαρακές την ομάδα του Καναδά. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις έντεκα το βράδυ ώρα Ελλάδας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα και την επόμενη μέρα να φύγει από το Μαρόκο, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα βρίσκεται στο Ρέντη το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου. Οπότε, ένα χαλάρωμα να προλάβει να κάνει και τίποτα περισσότερο.

Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι έχοντας ένα τόσο μεγάλο ταξίδι στην πλάτη του ο Ντα Κόστα και δίχως να κάνει μία προπόνηση της προκοπής στο Ρέντη, ο Μπέντο δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί για να τον έχει διαθέσιμο στην αναμέτρηση με την Αστάνα.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Μποτία θα έχει δίπλα του έναν εκ των Βιάνα ή Ρέτσο, με τον Βραζιλιάνο φυσικά να έχει το σαφέστατο προβάδισμα.

Υπομονή μέχρι την επόμενη Πέμπτη (13/10). Ο Ντα Κόστα στο παρελθόν είχε δείξει ότι δεν… χαμπαριάζει από τέτοια πολύωρα ταξίδια. Όμως, όταν επέστρεφε «πτώμα» και έπαιζε μετά από μία-δύο μέρες σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν ακολουθούσε ευρωπαϊκός αγώνας και «καπάκι» ματς με τον ΠΑΟΚ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :