Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΕΙ... ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΟΚΑΡΟ ΓΟΥΑΪΤ


Ο Άρης επικοινώνησε με τον ατζέντη του Οκάρο Γουάιτ ο οπoίος ενημέρωσε πως ο παίκτης του θα συνεχίσει... στο NBDL.

Οι Μαϊάμι Χιτ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), αποδέσμευσαν τον Οκάρο Γουάιτ -ο οποίος απασχόλησε έντονα το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό- και αμέσως ο Άρης κινήθηκε για την επιστροφή του στην ομάδα. Αργά χθες το βράδυ και μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ οι διοικούντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, επικοινώνησαν με τον Αμερικανό ατζέντη του παίκτη για να μάθουν τις... προθέσεις του, αλλά εκείνος τους απάντησε κατηγορηματικό πως... «ο Οκάρο επιθυμεί να παίξει στο NBDL και να διεκδικήσει μέσω αυτού μία θέση στο ΝΒΑ».

Η θέληση του Αμερικανού φόργουορντ για να το όνειρο του ΝΒΑ είναι τεράστια και ουσιαστικά αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που άλλαξε γραφείο μάνατζερ πριν λίγους μήνες. Ένας από τους όρους της συμφωνίας με τον συγκεκριμένο ατζέντη ήταν να αναζητήσει συμβόλαιο στο ΝΒΑ είτε μέσω summer league είτε μέσω NBDL, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :