Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ... ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ


Η FIFA δήλωσε... αναρμοδιότητα και επέστρεψε την υπόθεση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στα ελληνικά δικαστήρια και το CAS, που θα επιληφθούν τη συνέχεια του θέματος, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση της αποζημίωσης από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, σύμφωνα με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων.

Από το Λιμάνι υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση εις βάρος του Ολυμπιακού. Αυτό που συνέβη είναι ότι η FIFA δήλωσε αναρμόδια να εκδικάσει την υπόθεση, την οποία και επέστρεψε στα ελληνικά δικαστήρια και το CAS που θα επιληφθούν της συνέχειας.

Στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr", θεωρούν ότι... τεχνηέντως διέρρεε ως δικαστική ήττα η συγκεκριμένη εξέλιξη, τονίζοντας ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει, περιμένοντας αυτές των αρμόδιων δικαστηρίων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :