Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΡΟΥΝΤΙ : Η ΕΔΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ... ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Ο Ρούντι Φερνάντεθ στο πλαίσιο των δηλώσεων για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση θα παίξει η έδρα, ενώ στάθηκε και στον ίδιο κορμό που κράτησαν οι ερυθρόλευκοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός γκάρντ:


«Ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν διατηρήσει το ίδιο ρόστερ με πέρυσι. Τα παιχνίδια μαζί τους είναι πάντα δυνατά και έτσι εμείς θα πρέπει να παίξουμε το ίδιο δυνατά για να πάρουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη. Πιστεύω πως η έδρα μας θα παίξει σημαντικό ρόλο για να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη οκτάδα.

Θέλουμε να κατακτούμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε και η Ευρωλίγκα δεν είναι κάτι εύκολο. Στηριζόμαστε στην ομάδα που χτίσαμε φέτος και ανυπομονούμε να κάνουμε μία καλή σεζόν. Σε κάθε ματς θα πρέπει να δίνουμε το 100%. Βλέποντας το ρόστερ της ομάδας, με παίκτες σε κάθε θέση, μας επιτρέπει να πιστεύουμε πως θα παραμείνουμε φρέσκοι μέχρι το τέλος».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :