Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΣΤΟΧΟΥΣ, ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ... ΠΑΟ


Για τα κίνητρα που του δημιουργεί ο Ολυμπιακός και το μπάσκετ, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει με τους ερυθρόλευκους μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, σε συνέντευξή του.

Για τα νέα κίνητρα που του δίνει ο Θρύλος και το ίδιο το μπάσκετ, αλλά και για τους φετινούς στόχους της ομάδας, μίλησε ο αρχηγός των πρωταθλητών στο ένθετο περιοδικό «Μ2Μ» της εφημερίδας «Live Sport».

Ο "Kill Bill", επίσης, υποστήριξε πως η ομάδα θα παίξει διαφορετικό και πιο γρήγορο μπάσκετ φέτος, καθώς πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα και απαιτητικά δεδομένα, τόσο της Ευρώπης, όσο και της Ελλάδας.

Τέλος, ο γκαρντ των ερυθρόλευκων σχολίασε τους συμπαίκτες του Έρικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς, αλλά φυσικά και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά

Αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Το κίνητρό μου είναι να πετύχουμε και πάλι τους στόχους μας με την ομάδα. Είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε αυτό το άθλημα. Κίνητρο είναι η αγάπη για το μπάσκετ και η διάθεση να βρίσκεσαι στην κορυφή. Αν δεν έχεις κίνητρο, καλύτερα να σταματήσεις να παίζεις».

Για το νέο σύστημα διεξαγωγής της Euroleague: «Είναι ένας καινούργιος θεσμός. Δεν έχουμε ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Όλοι μαζί πάμε στο άγνωστο και στόχος μας είναι να προχωράμε βήμα-βήμα παίζοντας καλό μπάσκετ και να φέρουμε νίκες στο σύλλογο. Σίγουρα αυτό που αλλάζει σε σχέση με άλλα χρόνια είναι ότι πλέον πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι από το πρώτο παιχνίδι, καθώς πλέον όλα τα αποτελέσματα μετράνε».

Για τα πολλά παιχνίδια: «Δεν σκεφτόμαστε καθόλου το γεγονός πως θα πρέπει να δίνουμε ακόμα και τρεις αγώνες μέσα σε μία εβδομάδα. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με τη Ρεάλ, στην Ισπανία και την Εφές, στο Φάληρο».

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα διαφορετικό μπάσκετ σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Στοχεύουμε να πάμε το παιχνίδι μας στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και πάνω απ' όλα στην άμυνά μας. Θέλουμε να είμαστε πιο γρήγοροι, αλλά όχι βιαστικοί».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κράτησε τον κορμό του: «Είναι σημαντικό που δεν προχωρήσαμε σε μεγάλες αλλαγές, καθώς η ομάδα έχει καλή χημεία, μεγάλη ομοιογένεια και αρκετούς αυτοματισμούς. Ελπίζω και τα δύο νέα παιδιά (Γκριν και Μπριτς) να τα πηγαίνουν κάθε μέρα και καλύτερα ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τους Γκριν και Μπριτς: «Ο Γκριν είναι ταλαντούχος, φιλόδοξος και πολύ καλός χαρακτήρας. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα καθώς δουλεύει πολύ σκλήρα. Όσο για τον Μπριτς, θα κάνουμε το καλύτερο, ώστε να έχει κι αυτός ανάλογη πορεία μ΄ αυτή των προκατόχωνν του».

Για τον Παναθηναϊκό Superfoods: «Σίγουρα έχει ενισχυθεί. Εμείς, όμως, πρέπει να κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Είναι σημαντικό να είναι και οι δύο ομάδες δυνατές για να γίνουν μεταξύ μας ωραία παιχνίδια».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :