Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ο ΟΚΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ... ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΙ ΦΑΒΟΡΙ


Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με την «Ένωση» να είναι ικανή να παλέψει το ματς στο Καραϊσκάκη, όπως δήλωσε ο Γιάννης Οκκάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό η νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ εξήγησε ο Γιάννης Οκκάς.

«Και για τις δύο ομάδες στόχος είναι η νίκη. Πρόκειται για δύο μεγάλους συλλόγους. Ο Ολυμπιακός τώρα στο Καραϊσκάκη είναι το φαβορί, το γνωρίζει και το γνωρίζει και η ΑΕΚ», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κύπρου Κ17 και στη συνέχεια μίλησε για την «Ένωση»:

«Η ΑΕΚ βρίσκει τα πατήματά της, μετά την ταλαιπωρία που βίωσε τα τελευταία χρόνια, με τη συμμετοχή της στις χαμηλότερες κατηγορίες και βρίσκει ταυτότητα. Θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Οκκάς στην εκπομπή «Τα εξηγώ ωραία;»:

Για την προπονητική καριέρα: «Είμαστε στην Κ17 της εθνικής Κύπρου και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά, τα οποία έχουν αξιόλογο ταλέντο και είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Πλέον υπάρχει μία νέα φιλοσοφία στην Ομοσπονδία και ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε προσθήκες».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον που να φτάσει τις συμμετοχές του (106 εμφανίσεις - 27 γκολ): «Έχουμε πάρα πολύ ταλέντο, έρχονται παιδιά με πάρα πολύ ταλέντο. Αυτό που θέλουμε εμείς να προσθέσουμε είναι να μην μείνουν ταλέντα τα παιδιά και να παίξουν σε υψηλό επίπεδο για να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Και γιατί όχι να ξεπεράσουν το δικό του ρεκόρ με την Εθνική».

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη: «Δύο είναι τα σημεία που θα σταθούμε: το ένα είναι πως έχασε ο Ολυμπιακός, με ποιον τρόπο και κατά δεύτερο λόγο ποιο είναι το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έχασε και αυτό είναι που μένει, επειδή η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά και είναι φανερό αυτό. Λένε ότι η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτή τη στιγμή συμβαίνει το αντίθετο. Σε κάποιο σημείο μπορείς να πεις ότι ο Ολυμπιακός έχει βγάλει αρκετές φάσεις, τις οποίες μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ. Κάτι που δεν έκανε με την ΑΕΛ. Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες πάντως. Από εκεί και πέρα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».

Για το τι μπορεί να κρατήσει ο Μπέντο εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Το γεγονός ότι βρέθηκε μπροστά στην αντίπαλη εστία, αυτό είναι από τα θετικά. Υπάρχει όμως η εικόνα που στο τέλος δείχνει ότι δεν έπαιξε τόσο ορθόδοξο ποδόσφαιρο, είδαμε κάποια λάθη που και ο κόσμος του Ολυμπιακού τα βλέπει. Σε κάποια φάση προσπάθησε να δημιουργήσει, όμως στη συνέχεια έκανε βαθιές μπαλιές, κάτι που δεν τον έχουμε συνηθίσει τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα της πίεσης και αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλοι».

Για το ντέρμπι: «Και για τις δύο ομάδες στόχος είναι η νίκη. Πρόκειται για δύο μεγάλους συλλόγους. Ο Ολυμπιακός τώρα στο Καραϊσκάκη είναι το φαβορί, το γνωρίζει και το γνωρίζει και η ΑΕΚ. Χωρίς να υποτιμώ κάποια ομάδα. Μιλάμε για μικρές διαφορές, που μπορούν να ανατραπούν πολύ εύκολα. Απλά αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει τις κακές εμφανίσεις και ο κόσμος περιμένει να δει μία αντίδραση από την ομάδα. Από την άλλη, είναι μία καλή ΑΕΚ που βρίσκει τα πατήματά της μετά την ταλαιπωρία που βίωσε τα τελευταία χρόνια, με τη συμμετοχή της στις χαμηλότερες κατηγορίες και βρίσκει ταυτότητα. Θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της».

Για την τακτική που θα ακολουθήσει ο Κετσπάγια: «Μπορεί να ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού του, στη φιλοσοφία του. Με μία διαφορά ότι ο τρόπος που παίζει ο Τιμούρ είναι πολύ φυσιολογικός. Όταν βλέπουμε έναν Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία παίζει κλειστά με οποιονδήποτε αντίπαλο, λες όλα είναι μέρος του παιχνιδιού. Εξαρτάται πώς θέλεις να χτυπήσεις ένα παιχνίδι. Και εγώ στη θέση του Κετσπάγια να ήμουν, θα έπαιζα κλειστά και θα τον άφηνα να επηρεαστεί από τα προηγούμενα ματς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :