Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Ο ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ, ΑΛΛΑ... ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!


Καθησυχαστικές είναι οι πρώτες πληροφορίες από το περιβάλλον του Γκονσάλο Πασιένσια σχετικά με το πρόβλημα υγείας που προέκυψε για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

«Καθαρές» οι εξετάσεις στις οποίες ήδη υποβλήθηκε από το επιτελείο της Πόρτο -όπου και ανήκει- και κανένα πρόβλημα ικανό να τον αναγκάσει να σταματήσει πρόωρα το ποδόσφαιρο.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του 23χρονου επιθετικού ο οποίος βρίσκεται στο Οπόρτο εδώ και λίγα 24ωρα, οι πρώτες εξετάσεις έχουν ήδη γίνει από το ιατρικό τιμ της Πόρτο που γνωρίζει το πρόβλημά του και είναι ευτυχώς «καθαρές». Όπως τονίζουν άτομα που βρίσκονται κοντά στον παίκτη, η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν έχει τίποτα σοβαρό αρκετό για να τον αναγκάσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό, τόσο στην Πόρτο στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής όσο και στον Ολυμπιακό, η ανησυχία ήταν μεγάλη. Ειδικά οι ερυθρόλευκοι τα... χρειάστηκαν για λίγες μέρες, αφού είναι ακόμη πολύ νωπές οι μνήμες από την περίπτωση του Ολαϊτάν, ο οποίος επίσης ευτυχώς είναι σήμερα υγιής.

Τέλος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sdna.gr", αξίζει να σημειωθεί ότι τα πορτογαλικά ΜΜΕ επιχείρησαν ήδη να πάρουν μια πρώτη δήλωση τόσο από τον ποδοσφαιριστή όσο και από τον πατέρα του, Ντομίνγκος, ωστόσο η οικογένεια Πασιένσια για την ώρα δεν θέλει να κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Οι Πορτογάλοι μάλιστα σημειώνουν ότι υπάρχει πιθανότητα το πρόβλημα που αντιμετώπισε να μην είναι καν στην καρδιά του, κάτι που προφανώς θα ξεκαθαριστεί όταν υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την οικογένειά του ή κάποιον εκ των δύο ομάδων.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :