Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ


Ο Λιούις Χάμιλτον είναι πρόθυμος να χάσει μία από τις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών στα επόμενα Γκραν Πρι, ώστε να βρει αξιοπιστία στον κινητήρα του.

Το πρόβλημα στον κινητήρα στέρησε την ευκαιρία στον Λιούις Χάμιλτον να πάρει το προβάδισμα στη βαθμολογία και ο ίδιος θέλει να έχει σίγουρο ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ποτέ ξανά στο μέλλον. Γι' αυτό και ο Βρετανός δήλωσε πρόθυμος να χάσει ακόμα και μία περίοδο των ελεύθερων δοκιμών σε κάποιο από τα επόμενα Γκραν Πρι, ώστε να βρει αξιοπιστία στη μονάδα ισχύος του.

«Πρέπει να καταλάβω γιατί συνεχίζει να συμβαίνει αυτό επειδή πήραμε 43 κινητήρες. Υπάρχουν οχτώ μονοθέσια της Mercedes με τον ίδιο κινητήρα και μόνο το δικό μου είχε πρόβλημα. Για τη Mercedes είμαι ο Νο1 οδηγός, οπότε θέλω να καταλάβω πώς θα σιγουρέψουν ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ξανά.

Αυτή τη στιγμή η ανησυχία μου είναι ότι έχω αυτούς τους δύο κινητήρες και πρέπει να εξασφαλίσουν ότι θα διαρκέσουν. Αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσω μία διαδικασία (μία από τις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών), τότε θα τη χάσω», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ωστόσο, αυτή η άποψη δε βρίσκει σύμφωνο τον Τότο Βολφ. «Η απώλεια μιας περιόδου των ελεύθερων δοκιμών θα κάνει κακό σε όλο του το τριήμερο, γι' αυτό θα θέλαμε να μπούμε στον αγώνα και να έχουμε μία πιο αξιόπιστη κατάσταση», δήλωσε, από τη μεριά του, ο ισχυρός άνδρας της Mercedes.


ΠΗΓΗ : gazzetta.gr

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :