Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΓΙΑ ΔΟΞΑ Ο ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ!


Στις εγχώριες υποχρεώσεις τους στρέφουν το βλέμμα τους οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Δόξα Λευκάδας, για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Αμφίβολος για τον αγώνα με τους «νεοφώτιστους» είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος στο ματς με την Εφές χτύπησε πίσω από το γόνατο. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού νιώθει ενοχλήσεις και η συμμετοχή θα αποφασιστεί μερικές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε αεροπορικώς στα Ιωάννινα και από εκεί πήγε οδικώς με πούλμαν στη Λευκάδα. Στην αποστολή βρίσκονται 13 παίκτες και αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Μιλουτίνοφ, τότε τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Αθηναίου.

Στο ματς με την Δόξα υπάρχουν σκέψεις ξεκούρασης του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τόσο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όσο και στο παιχνίδι με την Εφές ήταν εκπληκτικός.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :