Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ... ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!


Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει ΑΕΚ και κούραση με νίκη την Κυριακή, εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια.

Ο Ισπανός μπακ ανέφερε πως όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Θρύλο, πολύ απλά διότι είναι ο πρωταθλητής, αλλά αυτό που θα κάνουν οι ερυθρόλευκοι, είναι να τα δίνουν όλα σε κάθε φάση και σε κάθε μπαλιά προκειμένου να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova

Για τις δυσκολίες της προετοιμασίας όταν η ομάδα ετοιμάζεται για ένα ντέρμπι, μετά από άσχημα αποτελέσματα

Είναι μικρό το διάστημα για να ξεκουραστούμε, αλλά υπάρχουν κίνητρα για να ξεπεράσουμε το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά και την κούραση. Είναι ένα ντέρμπι, είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς και τους φιλάθλους μας και σίγουρα υπάρχει κίνητρο, που είναι η νίκη που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε την κούραση και να είμαστε έτοιμοι και στη συνέχεια.

Για το αν επηρεάζει τις ισορροπίες η κούραση, καθώς η ΑΕΚ δεν έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη

Σίγουρα αυτό θα οδηγήσει την ΑΕΚ να πάει το παιχνίδι στη φυσική κατάσταση, να τρέξει, καθώς εμείς είμαστε κουρασμένοι. Είναι ένα ντέρμπι, όμως είναι σημαντικό να δείξουμε πως είμαστε ομάδα έτοιμη για τη νίκη. Παίζουμε εντός έδρας και θα τα δώσουμε όλα σε κάθε μπαλιά. Θα είμαστε έτοιμοι για τα πάντα, για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεπεράσουμε την κούραση. Αυτό πιστεύω πως θα γίνει.

Για την ΑΕΚ

Είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν έως το τέλος τον τίτλο. Είναι μια ποιοτική ομάδα, θα μας δυσκολέψει, έχει επτά πόντους, αλλά εμείς θέλουμε να πάμε στους εννέα για να είμαστε ξανά πρώτοι σε σχέση με την ΑΕΚ. Είμαστε ο Ολυμπιακός και θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την υπεράσπιση του τίτλου

Για εμάς είναι δύσκολο γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Όλοι θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι σε εμάς και ιδιαίτερα στα εκτός έδρας ματς. Στο γήπεδό μας είμαστε πιο άνετοι, έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά όλες στα εκτός έδρας θα μας βάλουν εμπόδια. Θα είναι ένας δύσκολος δρόμος και ελπίζουμε να βγούμε νικητές.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :