Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ «ΒΑΣΙΚΟ» ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ


Δεδομένη θεωρείται η ενίσχυση του Ολυμπιακού στο αριστερό άκρο της άμυνάς του, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ψάχνουν για παίκτη που ενδεχομένως να κάνει τον Ντε Λα Μπέγια… αναπληρωματικό, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μόνο τυχαίες δεν είναι οι αναφορές στην Ισπανία για τον Τόνιο της Λεβάντε, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τους ερυθρόλευκους εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στην αρχή της σεζόν οι πρωταθλητές έκαναν προετοιμασία με τον Μασουακού που τελικά... έφυγε για τη Γουέστ Χαμ και τον Ντε Λα Μπέγια που αυτή τη στιγμή ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Κάπως έτσι προέκυψε η λύση του Ρέτσου, ενώ ο Μπέντο κάνει διάφορες... αλχημείες για να καλύψει την απουσία του νεαρού αμυντικού που έχει κάνει αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις όλο αυτό το διάστημα που λείπει ο Ισπανός μπακ.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ο οποίος ενδεχομένως να κάνει… αναπληρωματικό τον Ντε Λα Μπέγια, αν και υπάρχει ο Τσιμίκας που δεν φαίνεται να υπολογίζει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :