Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ, ΠΑΟΚ, ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ ΚΑΙ... ΚΟΣΜΟ


Με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ αγωνιστική στιγμή και απαιτείται σοβαρότητα για το ματς της Κυριακής.

Την απαιτούμενη σοβαρότητα που προκύπτει σε ένα ντέρμπι θέλει να δει από την ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι πράγματι οι ερυθρόλευκοι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική στιγμή μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα του ΠΑΟΚ, ξεχωρίζοντας την ταχύτητα της επιθετικής του λειτουργίας, αλλά και τους ακραίους αμυντικούς της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τις συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού: «Οι νίκες αυτές δείχνουν ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή στιγμή και η δυναμική της εξελίσσεται. Οι δυνατότητές μας φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε αρχίσει να βελτιωνόμαστε και στα έχουμε αποδώσει πολύ καλά στα τρία τελευταία παιχνίδια. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αγωνιστικό πρόσωπο που έχουμε δείξει και είμαστε μέσα στους στόχους μας σε αυτές τις δύο διοργανώσεις. Όλα αυτά δείχνουν ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή δυναμική».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα η οποία έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, με πολύ καλή ποιότητα. Οι επιθετικοί του είναι γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Οι ακραίοι αμυντικοί είναι επίσης επικίνδυνοι για να δημιουργήσουν ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι μία ομάδα η οποία χρειάζεται προσοχή στο επιθετικό της κομμάτι και ιδιαίτερα στις αντεπιθέσεις της.

Παρόλο που εμείς έχουμε ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα, είναι μία ομάδα η οποία ακόμη δεν έχει χάσει παιχνίδι. Επομένως εμείς πάμε σε αυτό το ντέρμπι με όλη τη σοβαρότητα, όπως απαιτούν όλα τα ντέρμπι. Είναι ένας σημαντικός αγώνας. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες καθώς το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Και σίγουρα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για το αν τα αποτελέσματα στην Ευρώπη, αλλάζουν τις ισορροπίες του ντέρμπι: «Όχι, δεν επηρεάζονται οι ισορροπίες από τα αποτελέσματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε το πρόσφατο παράδειγμα με μας, που ηττηθήκαμε μέσα στην έδρα μας από τον ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια δείξαμε μια πάρα πολύ καλή αντίδραση και πήραμε τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν γίνεται μια ομάδα να επηρεαστεί είτε θετικά, είτε αρνητικά, όταν πρόκειται για ένα ντέρμπι. Είναι διαφορετική διοργάνωση, διαφορετικές απαιτήσεις. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, πολύ συγκεντρωμένοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε και οι δύο τη νίκη και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έγινε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να πάμε με προσοχή στο παιχνίδι αυτό».

Για τη συμμετοχή του Ντε λα Μπέγια: «Θα δούμε. Προπονείται. Έχουμε ακόμα τη σημερινή προπόνηση και την αυριανή. Θα δούμε μέρα με τη μέρα την εξέλιξη της πορείας του και θα αποφασίσουμε».

Για τον κόσμο που θα είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική για μας. Είναι εκείνοι που μας στηρίζουν, μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε ειδικότερα όταν οι στιγμές είναι δύσκολες, γιατί εκείνοι είναι πάντα παρόντες. Σε ματς που είναι ισορροπημένα απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους μας είναι απαραίτητοι και τους χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη. Είναι μια νίκη που τη θέλουμε πολύ ως σύλλογος, οπότε υπολογίζουμε πολύ σε αυτούς».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :