Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΒΟ... ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΠΑΟ!

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Κόροιβου Αμαλιάδας,τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή στην αναμέτρηση για να μην έχει πρόβλημα,ενώ ο αγώνας θα είναι μια γιορτή για την πόλη.

Αναλυτικα:

«Μια πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική και έχει πάντα τις δικές της δυσκολίες. Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο είναι μεγάλη αλλά αν δεν είμαστε σοβαροί όπως κάναμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό για το κύπελλο τότε η ομάδα της Αμαλιάδας δεν θα μας χαριστεί. Άλλωστε άγχος δεν θα έχουν και για όλη την πόλη πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι γιορτή.

Ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα απ’ αυτό το παιχνίδι».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :