Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

«ΝΙΩΘΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΑΝ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!»


Ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ινάκι Ντε Μιγκέλ, ο οποίος αγωνίστηκε από το 1999 έως το 2003 στο Λιμάνι, δήλωσε ότι απόψε περιμένει μια... σκληρή μάχη και επισήμανε ότι θα χαρεί περισσότερο αν νικήσει ο Θρύλος.

Παράλληλα, επισήμανε ότι νιώθει τον Ολυμπιακό σαν οικογένειά του, ενώ παράλληλα υποκλίθηκε στους οπαδούς του Θρύλου, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά δήλωσε είναι οι... «καλύτεροι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24 Radio:

«Νιώθω τον Ολυμπιακό σαν οικογένεια μου. Πέρασα υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό. Δεν σταμάτησα να έχω επαφές με τους Τόμιτς, Σταυρόπουλο και τους ανθρώπους της ομάδας. Όποτε μπορώ έρχομαι στην Ελλάδα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι καλύτεροι».

Για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός: «Είναι μεγάλη βραδιά απόψε. Τότε (για τον αγώνα του 2000) χάσαμε το παιχνίδι για κάποιες άστοχες βολές. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι, θα χαρώ λίγο περισσότερο αν νικήσει ο Ολυμπιακός».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :